+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Teaser Baterii 2024 landingpage
Reduceri avantajoase pentru bateriile Jungheinrich

10% DISCOUNT

Aplicabil pentru toata gama de baterii plumb-acid sau gel (24V, 48V și 80V).

Oferta este valabilă în perioada 01.10.2024- 31.12.2024 și este supusă unor termene și condiții.

Profitați de eficiență sporită la un preț convenabil.

Tehnologia robustă a bateriilor plumb-acid vă oferă putere sporită, fiabilitate maximă și densitate energetică ridicată – pentru aceasta există bateriile noastre standard închise cu plumb și acid în variantele de 24, 48 și 80V pentru aplicații ușoare, de intensitate medie sau grele. 

Bateriile cu gel vă oferă performanță pe termen lung, ajungând până la 1 200 cicluri de încărcare, dacă sunt întreținute conform specificațiilor oferite de producător.

Comandaţi acum baterii plumb-acid/ gel de 24V, 48V și 80V și beneficiaţi de 10% discount.

Profitați de tehnologiile recunoscute plumb- acid sau gel în varianta de 24V, 48V și 80V pentru siguranță sporită, flexibilitate și performanțe ridicate.

Pb-acid 24V

Comandați acUM

Recircularea electrolitului este o funcție opțională: aerul pompat în baterie amestecă acidul de baterie. Avantajul constă în aceea că bateriile pot fi încărcate mai rapid. În plus, din cauza consumului redus de apă se reduc cheltuielile de întreținere. Sistemul centralizat de umplere cu apă Aquamatik, disponibil opțional, crește eficiența bateriilor.

Pb-acid 48V

Campania se aplică doar pentru bateriile plumb-acid si gel. Nu sunt incluse bateriile Li-Ion, elemenți de baterie, cuve de baterie, redresoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

CONTACTAŢI-NE ACUM

 

Aveți întrebări?